|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
TJDOT Ciemny lud
 |
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 14:45 Temat postu: Nowy bot codename OGameKit |
 |
|
Witam
Noszę się z zamiarem napisania bota do ogame'a. Tworzyłem juz podobny program i uświadomiłem sobie że nie lubię pracować samemu (zresztą nie mam tyle czasu) wiec szukam wspólnika.
Program chce napisać w VB .NET lub w ostateczności C#.
Program ma być kompletnym lub prawie kompletnym narzędziem nielegalnie wspomagającym użytkownika czyli: FS, Informacje o atakach, budowanie budynków w kolejce, wysyłanie flot, budowanie przeciwrakiet.
Wspólnik miał by podpierać mnie na duchu i pisać lub poprawiać skrypty zbierające dane ze stron ogame.
Chętnych proszę o kontakt: GG: 1946482, truejumper@gmail.com |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
SATANFROMHELL Liberał
 |
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 18:46 Temat postu: |
 |
|
czyżby nazwa mówiła za siebie ? ( kit ;P , ok ale nie placz wiem że ma to inne znaczenie )
dlaczego tjhome.info już nie działa ;P
radziłbym skupi sie na 1,2 lub maxymalnie 3 narzędziach a nie robic all-in-1 ;P |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Sknerus
 |
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 18:46 Temat postu: |
 |
|
|
|
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
KIMEK Spekulant
 |
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 18:50 Temat postu: |
 |
|
| ale budowanie budynkow by sie bardzo przydalo |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
SUBIK Wykształciuch
 |
Wysłany: Sob Maj 12, 2007 22:07 Temat postu: |
 |
|
| SATANFROMHELL napisał: |
| radziłbym skupi sie na 1,2 lub maxymalnie 3 narzędziach a nie robic all-in-1 ;P |
a dlaczego niby ? ja sie tak zastanawialem i to by zdalo egzamin pod warunkiem ze uzytkownik moglby sobie odchaczac "dodatki" z ktorych by nie chcial kozystac, osobna podstrona do konfiguracji kazdego narzedzia. wbudowana przegladarka ze strona ogame. funkcja bota farmiacego (na wzor kovans'a), dzialalo by lepiej niz kilka narzedzi kozystajacych z tego samego numeru sesji :)
a tak na marginesie to TJDOT piszesz juz to 3 miesiace, w tym czasie powinno to juz tanczyc i spiewac :) wiec moze jakies efekty bys nam tutaj przedlozyl :) _________________
 |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|