Forum mapaogame.net Strona Główna mapaogame.net
STARYM ZGREDOM NA ZŁOŚĆ

wersja 1.1.16 / 1.1.16a / 1.1.16b / 1.1.16c / 1.1.16d
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum mapaogame.net Strona Główna -> AS - Automatyczny Szpieg
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
KTOTOWIE
Spekulant

PostWysłany: Pon Lut 11, 2008 19:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

Mam pytanie, od wlepienia tych słynnych banów i nowych wersji AS działa mi bardzo wolno, wbrew ustawieniom te czasy są dużo wieksze (wiem ze są losowa ale aż tyle ? Confused (15-20 sekund) Mam ustawione odpowiednio 6|6|2 (przy skanowaniu samych moonów) Jak Wy macie i jak optymalnie ustawic zeby jakos szybciej chodził a nie groziło to banem Wink

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mkl
Site Admin

PostWysłany: Pon Lut 11, 2008 19:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

Do podanych czasow dochodzi polaczenie, przesylanie i przetwarzanie danych itp., ktore z kolei zaleza od lacza internetowego, komputera itp. Nalezy wiec indywidualnie dostosowac wartosci, tak zeby osiagnac zamierzone odstepy. Jesli skanowanie trwa za dlugo - zmniejsz je.

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Sknerus

Wysłany: Pon Lut 11, 2008 19:28    Temat postu: Back to top

KTOTOWIE
Spekulant

PostWysłany: Pon Lut 11, 2008 23:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

Ok rozumiem Wink A teraz kolejne pytanie, bo wiem ze jak nie ma sie komandera to przy skanowaniu moonów trwa to dłużej, ale czy jakbym ustawił sobie przykładowo 1|1|0 to czy przy opcji bez komandora jest ustalone z góry minumum, że co tyle może zeskanowac + te moje czasy?

mkl
Site Admin

PostWysłany: Wto Lut 12, 2008 0:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

KTOTOWIE napisał:
czy przy opcji bez komandora jest ustalone z góry minumum, że co tyle może zeskanowac + te moje czasy?

W przypadku braku komandora ksiezyce skanowane z menu Flota, z dodatkowymi losowymi opoznieniami miedzy kolejnymi zakladkami.

BLEJDZIK
Ciemny lud

PostWysłany: Pon Lut 25, 2008 21:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

logowanie jak wersji 1.1.15 czy cos sie zmienilo?

pozdrawiam

mkl
Site Admin

PostWysłany: Pon Lut 25, 2008 21:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

BLEJDZIK napisał:
logowanie jak wersji 1.1.15 czy cos sie zmienilo?

Bez zmian.

JANEK111
Ciemny lud

PostWysłany: Czw Mar 27, 2008 0:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

problem pojawiał się w kilku ostatnich wersjach AS, od grudnia nie używałem szpiega.

Opis:
23:38:23
Logowanie...
Sesja: xxx
Planeta: moonik (Księżyc)
Skanowanie zakresu 383 do 399
BuddyLista: 3
2:383:5
Problemy z połączeniem
2008-03-26 23:38:45
Przeskanowano: 0
Zakończono

mimo tego komunikatu i przerwaniu skanowania, AS wysyła sondy pod wskazane kordy, za kazdym razem 4-5 ataków. problem powtarza się z różnymi konfiguracjami.

używam stałki, łącze się prze ruter- bezprzewodowo.

MIKI05
Liberał

PostWysłany: Czw Mar 27, 2008 16:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

Ściągałeś nową wersje as-a? Korzystasz ze sesji Razz?

JANEK111
Ciemny lud

PostWysłany: Czw Mar 27, 2008 20:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

MIKI05 napisał:
Ściągałeś nową wersje as-a? Korzystasz ze sesji Razz?

oczywiście że korzystam z najnowszej wersji AS i sesji ( bez niej nie mógłbym się zalogować)

qaz123
Spekulant

PostWysłany: Sob Kwi 12, 2008 19:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

Cytat:
AS jest wciąż rozwijany, wkrótce zostanie rozszerzony o kolejne funkcje. Najważniejsza z nich to wczytywanie, analizowanie, filtrowanie i wyszukiwanie otrzymanych Raportów Szpiegowskich wg podanych kryteriów, a także możliwość farmienia za pomocą MT lub DT bezpośrednio z programu.

Jakies nowe informacje o dacie wprowadzenia tej opcji? Smile
Bardzo, ale to bardzo by sie przydala taka funkcja

SATANFROMHELL
Liberał

PostWysłany: Nie Kwi 13, 2008 19:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

właśnie mkl
czekamy na jakieś nowości ;]

KTOTOWIE
Spekulant

PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 10:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

Przed chwilą czytałem sobie stronę AS'a i tam właśnie pisało że trwają pracę nad farmieniem mtkami i dtkami Wink Kiedy ta opcja będzie gotowa mkl? Wink

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum mapaogame.net Strona Główna -> AS - Automatyczny Szpieg Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: