Forum mapaogame.net Strona Główna mapaogame.net
STARYM ZGREDOM NA ZŁOŚĆ

OGSystent - nowy bot
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 27, 28, 29  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum mapaogame.net Strona Główna -> OGSystent
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
GOR34
Ciemny lud

PostWysłany: Sro Gru 26, 2007 11:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

niektorzy moga poweidziec ze jak cos proponuje to zebym sam cos zrobil... niestety nie potrafie... a wg mnie pomysly dla tworcy programu moga sie przydac...

zauwazylem pewien kolejny problem.... mianowicie... mam liste farm... wstawiam plan lotow na cala noc... i przypadkowo moze sie tak zdarzyc ze farma na ktora chcemy leciec zostala skasowana... dana misja blokuje caly plan.. mozna by zrobic cos takiego ze jesli nie ma planety w ukladzie juz to zeby misja zostala wywalona z listy? tylko zeby znowu nie wywalalo misji z powodu braku wolnych slotow...

prosze o rozpatrzenie mojej propozycji...

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
KTOTOWIE
Spekulant

PostWysłany: Nie Gru 30, 2007 14:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

Program działa własnie go przetestowałem Wink I jest bardzo dobry, jak zawsze świetna robota mkl Wink

EDIT:

używam go teraz, niedawno posłużyłem sie i zrobilem listę idlerków i sobie zaatakowałem ich, ale mam pewno spostrzeżenia.

1. Jak się loguje musze czekac kilka minut, bo tak się laguje że nie mozna pracowac - pojawia się klepsydra, kombinacja klawiszy ctrl + alt + del pokazuje ze OGSystent nie działa (brak odpowiedzi) A w rzeczywistości po kilku minutach mozna bawic sie w koncu na nim. Teraz podczas robienia listy i juz wysyłania ataków, tzn bota zeby to zrobił znowu był ten sam problem ale w końcu wysłał to.
2. Kiedy będzie możliwośc zapisywania swoich farm, bo codziennie chce farmic te same idlerki i codziennie bede musial to recznie wpisywac i troche to nużące
Wink

Sknerus

Wysłany: Nie Gru 30, 2007 14:28    Temat postu: Back to top

SATANFROMHELL
Liberał

PostWysłany: Nie Gru 30, 2007 21:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

czy pojawi się opcja , dzięki której będzie można ustawic w jakich godzinach bot ma pracowac , a w którcyh nie ?

i czy hasło wpisywane może byc maskowane za pomocą gwaizdek ?

SATANFROMHELL
Liberał

PostWysłany: Pon Gru 31, 2007 14:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

sry za double post , ale program w wersji 0.78a nie wysyła FSa gdy ktoś nas atakuje ;/ .

GOR34
Ciemny lud

PostWysłany: Pon Gru 31, 2007 15:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

u mnie tak samo nie wyslal... nie szczescie nie mialem tego duzo na planetce....

SATANFROMHELL
Liberał

PostWysłany: Pon Gru 31, 2007 17:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

wysłałem mkl-owi kod strony podczas ataku - czekamy na szybkie rozwiązanie problemu .

mkl
Site Admin

PostWysłany: Pon Gru 31, 2007 17:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

Dzisiaj juz chyba nie zdaze sie temu przyjrzec Smile

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
SATANFROMHELL
Liberał

PostWysłany: Pon Gru 31, 2007 18:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

mkl napisał:
Dzisiaj juz chyba nie zdaze sie temu przyjrzec Smile

i chyab w tym roku też :]
Szczęśliwego Nowego roku Cool

qaz123
Spekulant

PostWysłany: Pon Gru 31, 2007 19:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

A moze by dodac taka opcje, ze OGSystent pobieralby wiadomosci z naszego konta na ogame, (chodzi mi o RSy), a nastepnie analizowal je. Poukladalby sobie je wszystkie, a my nastepnie mielibysmy takie mozliwosci.
OGSystent pokazywalby pierwszy raport szpiegowski, nastepnie drugi, trzeci itd (w kolejnosci od naprzyklad ilosci surowcow na planecie). Te raporty bysmy sobie mogli przelaczac strzalkami.
I przy kazdym raporcie bylaby opcja wysylania floty z misja atakuj. Program obliczalby potrzebna ilosc MT/DT do sfarmienia wszystkich surowcow i po kliknieciu "atakuj" wysylalby transportery na planete.

Mysle ze bylaby to bardzo ciekawa funkcja rozszerzajaca mozliwosci OGSystent'a

Byloby to efektywne w polaczeniu z ASem.

Prosze o odpowiedz czy bedzie cos takiego Very Happy

mkl
Site Admin

PostWysłany: Wto Sty 01, 2008 17:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

SATANFROMHELL napisał:
program w wersji 0.78a nie wysyła FSa gdy ktoś nas atakuje.

Przetestowalem program i wyglada na to, ze wszystko jest w porzadku. Podajcie wiecej szczegolow (czy to byl zwykly atak czy ACS, o ktorej godzinie, jakie ustawienia podaliscie, czy atak zostal wykryty itd.)

Wersja na styczen bedzie kiedy wyjasnimy te watpliwosci.

Przypominam, ze:
- zawsze nalezy uzywac najnowszej wersji
- dla kazdej planety planujemy FS osobno
- "uciekaj" przy danej kolonii musi byc wlaczone
- po zmianie jakichkolwiek ustawien (np. wlaczeniu 'uciekaj') nalezy kliknac ZATRZYMAJ i URUCHOM
- jesli logujemy sie linkiem sesji, program nie przeloguje sie po utracie sesji

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
SATANFROMHELL
Liberał

PostWysłany: Wto Sty 01, 2008 19:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

wydawało mi się , że wszystko co ustawiłem , bylo prawidłowo , cho trzeba to sprawdzic ...

chętnych zapraszam od testów na :
u1
u12
u57

kontakt - PW

TISER1
Ciemny lud

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 19:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

hej dlaczego pisze ze ta wersja stracila waznosc?? mam wersje 0 46 a

KTOTOWIE
Spekulant

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 21:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

Bo jest nowy miesiąc i trzeba czekac na nową wersję Wink

Mkl długo jeszcze wogóle będą trwały pracy nad tamtymi problemami? Smile Na jakim już etapie jestes? Wink

SATANFROMHELL
Liberał

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 21:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

KTOTOWIE napisał:
Bo jest nowy miesiąc i trzeba czekac na nową wersję Wink

Mkl długo jeszcze wogóle będą trwały pracy nad tamtymi problemami? Smile Na jakim już etapie jestes? Wink

poszukuje chgętnych , chcących sprawdzic czy rzeczywiscie coś nie działa Very Happy

lista uni parę postów wyżej .

TISER1
Ciemny lud

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 23:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

ja mam konto na 57 uni ale na tym uni dopiero wczoraj zaczalem grac

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum mapaogame.net Strona Główna -> OGSystent Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 27, 28, 29  Następny
Strona 19 z 29

Skocz do: