Forum mapaogame.net Strona Główna mapaogame.net
STARYM ZGREDOM NA ZŁOŚĆ

Nowy bot codename OGameKit

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum mapaogame.net Strona Główna -> C#, .NET, Java
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
TJDOT
Ciemny lud

PostWysłany: Czw Lut 15, 2007 14:45    Temat postu: Nowy bot codename OGameKit Odpowiedz z cytatem Back to top

Witam

Noszę się z zamiarem napisania bota do ogame'a. Tworzyłem juz podobny program i uświadomiłem sobie że nie lubię pracować samemu (zresztą nie mam tyle czasu) wiec szukam wspólnika.

Program chce napisać w VB .NET lub w ostateczności C#.
Program ma być kompletnym lub prawie kompletnym narzędziem nielegalnie wspomagającym użytkownika czyli: FS, Informacje o atakach, budowanie budynków w kolejce, wysyłanie flot, budowanie przeciwrakiet.

Wspólnik miał by podpierać mnie na duchu i pisać lub poprawiać skrypty zbierające dane ze stron ogame.

Chętnych proszę o kontakt: GG: 1946482, truejumper@gmail.com

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
SATANFROMHELL
Liberał

PostWysłany: Czw Mar 08, 2007 18:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

czyżby nazwa mówiła za siebie ? ( kit ;P , ok ale nie placz wiem że ma to inne znaczenie )

dlaczego tjhome.info już nie działa ;P

radziłbym skupi sie na 1,2 lub maxymalnie 3 narzędziach a nie robic all-in-1 ;P

Sknerus

Wysłany: Czw Mar 08, 2007 18:46    Temat postu: Back to top

KIMEK
Spekulant

PostWysłany: Czw Mar 08, 2007 18:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

ale budowanie budynkow by sie bardzo przydalo

SUBIK
Wykształciuch

PostWysłany: Sob Maj 12, 2007 22:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

SATANFROMHELL napisał:
radziłbym skupi sie na 1,2 lub maxymalnie 3 narzędziach a nie robic all-in-1 ;P

a dlaczego niby ? ja sie tak zastanawialem i to by zdalo egzamin pod warunkiem ze uzytkownik moglby sobie odchaczac "dodatki" z ktorych by nie chcial kozystac, osobna podstrona do konfiguracji kazdego narzedzia. wbudowana przegladarka ze strona ogame. funkcja bota farmiacego (na wzor kovans'a), dzialalo by lepiej niz kilka narzedzi kozystajacych z tego samego numeru sesji :)

a tak na marginesie to TJDOT piszesz juz to 3 miesiace, w tym czasie powinno to juz tanczyc i spiewac :) wiec moze jakies efekty bys nam tutaj przedlozyl :)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum mapaogame.net Strona Główna -> C#, .NET, Java Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: