|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
mkl Site Admin

Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 11:47 Temat postu: |
 |
|
| KRETINO napisał: |
1.1. jednorazowe – związane z obsługą pojedynczego zdarzenia, zgodne z cennikiem obowiązującym Abonenta w dniu wystąpienia zdarzenia;
Mozna to interpretowac na 2 sposoby:
a - w dniu wystapienia zdarzenia odnosi sie tylko do ceny polaczenia...
b - w dniu wystapienia zdarzenia odnosi sie do tego kiedy maja naliczyc ta oplatę |
Mozna to interpretowac tylko na sposob a. - po "Abonenta" nie ma przecinka.
| Cytat: |
| Ogolnie ni ebede nawet slowem mowil czy to moje polaczenia czy nie |
Na pewno ten temat zostanie poruszony. |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
KRETINO Wykształciuch
 |
Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 12:43 Temat postu: |
 |
|
ogolnie bede na pewno jeszcze GF potem meczyl ... zadajac zeby do kazdego polaczenia przyporzadkowali usluge ktora zostala zakupiona i na jaki czas...
po 10 marca zamaiast doladowywac rozladowywalo.. a kase na pewno sobie naliczyli... i niech albo wlasciciwie nalicza czas aktywnego komandora/oficera albo niech zwracaja kase
potem jak juz wszystko zawiedzie... mam rok czasu na reklamowanie tych polaczen.. wiec co tydzien bede im wysylal pakiecik 5 reklamacji osobno na kazde polaczenie;) - jak z powodu balaganu nie odpowiedza w ciagu 30 dni... to rekalmacja automatycznie zostaje uznana na korzysc rekalmujacego.
Ogolnie przydlaby sie ktos kto pracuje w jakimkolwiek operatorze GSM moze by podpowiedzial jakich argumentow mozna uzywac |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Sknerus
 |
Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 12:43 Temat postu: |
 |
|
|
|
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
MCNAMARA Liberał
 |
Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 14:03 Temat postu: |
 |
|
(...)
po 10 marca zamaiast doladowywac rozladowywalo.. a kase na pewno sobie naliczyli... i niech albo wlasciciwie nalicza czas aktywnego komandora/oficera albo niech zwracaja kase |
Właśnie takie odniosłem wrażenie. Miałem nabitych oficerów (kupiłem doładowanie na Allegro) np. na 90 dni, a po moich nabijaniach wszystkie spadły na "do 31 dni".
Nie przeszkadzało mi to do chwili gdy okazało się, że jednak mam za to zapłacić. _________________ Pozdrawiam,
McNamara |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
MOTYKA_JAS Ciemny lud
 |
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 10:31 Temat postu: |
 |
|
czesc
Wie ktos czy moze sposob sms dziala ?
I jak juz to w jakiej sieci ? |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
CHAOZU Wykształciuch

|
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 11:48 Temat postu: |
 |
|
hmmm pewnie Krajowy Rejestr Dlugów sie powiekszy
zastanawia mnie tylko jedno, czy ci wszyscy ktorzy zamawiali tego komandera czy inne udziwnienia (szzegolnie Ci na skale masowa) niezdawali sobie sprawy z tego że to moze miec jakies konsekwencje ?
"mamo mamo kup mi telefon w orange, bede zarabial pieniazki" _________________
 |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
CYBERON Spekulant
 |
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 12:46 Temat postu: |
 |
|
potem jak juz wszystko zawiedzie... mam rok czasu na reklamowanie tych polaczen.. wiec co tydzien bede im wysylal pakiecik 5 reklamacji osobno na kazde polaczenie;) - jak z powodu balaganu nie odpowiedza w ciagu 30 dni... to rekalmacja automatycznie zostaje uznana na korzysc rekalmujacego.
|
czasem z racji wykonywanego zawodu stykam się z pracownikami Orange i muszę powiedzieć, że pomysł jest dobry, bo panuje tam niezły burdel z powodu rotacji kadry i jej niedoświadczenia oraz mnogości spraw
ale proponowałbym nie składać reklamacji w pakiecikach po 5 ale pojedynczo i codziennie (koniecznie z potwierdzeniem złożenia)
najlepiej w okresie kiedy rozliczane są rachunki i są duże kolejki (najłatwiej o zagubienie takiej reklamacji "w tłumie")
ponadto jeśli masz możliwość to w różnych punktach (nawet tego samego dnia) i licz na to, że jakiś szeregowy pracownik nie nada tej reklamacji biegu o czasie (z powodu lenistwa, albo tego, że i tak zostanie zwolniony, albo właśnie kogoś zastępuje i niech ten inny się martwi)
a na koniec uwaga: jeśli Tobie się uda (w kilku, kilkudziesięciu przypadkach) to Orange i tak pociągnie za te koszty swoich pracowników (ale to już inna historia - niech wywiązują się ze swoich obowiązków) |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
SUBIK Wykształciuch
 |
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 16:59 Temat postu: |
 |
|
hehe sam mam telefon w orange na abonament ale cos czulem ze to moze sie tak skonczyc bo jak to sie mowi w przyrodzie nic nigdy nie ginie i mimo ze sposob znalem to i tak na allegro sobie za 3 zl kupilem i niech kto inny sie martwi. teraz tak z perspektywy czasu w sumie dobrze sie stalo ze oberwali w koncu ci ktorzy zerowali na niewiedzy innych cos czuje ze tych oficerow zapamietaja do konca zycia |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
GLODNY Oligarcha

Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 17:57 Temat postu: |
 |
|
Po prostu najdroższe rozmowy w ich zyciu  _________________ ---Nowy film: Dr Chaos--- |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
MARCIO66 Wykształciuch
 |
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 19:50 Temat postu: |
 |
|
| Cytat: |
| "mamo mamo kup mi telefon w orange, bede zarabial pieniazki" |
Ciekawe ile osob tak wlasnie zrobilo...
Miałem tak kiedys podobnie, tylko ze z WAPem, ERA naliczyla mi 80 zł kilka dni po skończeniu korzystania z niego... Nie było to za miłe. Ale i tak dobrze ze 80 zł a nie np 500 |
|
| |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
SMACZNY Ciemny lud
 |