Forum mapaogame.net Strona Główna mapaogame.net
STARYM ZGREDOM NA ZŁOŚĆ

jaki nowy sposob na komandora?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum mapaogame.net Strona Główna -> OGame
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
mkl
Site Admin

PostWysłany: Sro Kwi 25, 2007 11:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

KRETINO napisał:
1.1. jednorazowe – związane z obsługą pojedynczego zdarzenia, zgodne z cennikiem obowiązującym Abonenta w dniu wystąpienia zdarzenia;
Mozna to interpretowac na 2 sposoby:
a - w dniu wystapienia zdarzenia odnosi sie tylko do ceny polaczenia...
b - w dniu wystapienia zdarzenia odnosi sie do tego kiedy maja naliczyc ta oplatę

Mozna to interpretowac tylko na sposob a. - po "Abonenta" nie ma przecinka.

Cytat:
Ogolnie ni ebede nawet slowem mowil czy to moje polaczenia czy nie

Na pewno ten temat zostanie poruszony.

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
KRETINO
Wykształciuch

PostWysłany: Sro Kwi 25, 2007 12:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

ogolnie bede na pewno jeszcze GF potem meczyl ... zadajac zeby do kazdego polaczenia przyporzadkowali usluge ktora zostala zakupiona i na jaki czas...
po 10 marca zamaiast doladowywac rozladowywalo.. a kase na pewno sobie naliczyli... i niech albo wlasciciwie nalicza czas aktywnego komandora/oficera albo niech zwracaja kase

potem jak juz wszystko zawiedzie... mam rok czasu na reklamowanie tych polaczen.. wiec co tydzien bede im wysylal pakiecik 5 reklamacji osobno na kazde polaczenie;) - jak z powodu balaganu nie odpowiedza w ciagu 30 dni... to rekalmacja automatycznie zostaje uznana na korzysc rekalmujacego.

Ogolnie przydlaby sie ktos kto pracuje w jakimkolwiek operatorze GSM moze by podpowiedzial jakich argumentow mozna uzywac

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sknerus

Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 12:43    Temat postu: Back to top

MCNAMARA
Liberał

PostWysłany: Sro Kwi 25, 2007 14:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

KRETINO napisał:
(...)
po 10 marca zamaiast doladowywac rozladowywalo.. a kase na pewno sobie naliczyli... i niech albo wlasciciwie nalicza czas aktywnego komandora/oficera albo niech zwracaja kase

Właśnie takie odniosłem wrażenie. Miałem nabitych oficerów (kupiłem doładowanie na Allegro) np. na 90 dni, a po moich nabijaniach wszystkie spadły na "do 31 dni".

Nie przeszkadzało mi to do chwili gdy okazało się, że jednak mam za to zapłacić.

MOTYKA_JAS
Ciemny lud

PostWysłany: Czw Kwi 26, 2007 10:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

czesc

Wie ktos czy moze sposob sms dziala ?
I jak juz to w jakiej sieci ?

CHAOZU
Wykształciuch

PostWysłany: Czw Kwi 26, 2007 11:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

hmmm pewnie Krajowy Rejestr Dlugów sie powiekszy Very Happy

zastanawia mnie tylko jedno, czy ci wszyscy ktorzy zamawiali tego komandera czy inne udziwnienia (szzegolnie Ci na skale masowa) niezdawali sobie sprawy z tego że to moze miec jakies konsekwencje ?

"mamo mamo kup mi telefon w orange, bede zarabial pieniazki"

CYBERON
Spekulant

PostWysłany: Czw Kwi 26, 2007 12:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

KRETINO napisał:

potem jak juz wszystko zawiedzie... mam rok czasu na reklamowanie tych polaczen.. wiec co tydzien bede im wysylal pakiecik 5 reklamacji osobno na kazde polaczenie;) - jak z powodu balaganu nie odpowiedza w ciagu 30 dni... to rekalmacja automatycznie zostaje uznana na korzysc rekalmujacego.

czasem z racji wykonywanego zawodu stykam się z pracownikami Orange i muszę powiedzieć, że pomysł jest dobry, bo panuje tam niezły burdel z powodu rotacji kadry i jej niedoświadczenia oraz mnogości spraw
ale proponowałbym nie składać reklamacji w pakiecikach po 5 ale pojedynczo i codziennie (koniecznie z potwierdzeniem złożenia)
najlepiej w okresie kiedy rozliczane są rachunki i są duże kolejki (najłatwiej o zagubienie takiej reklamacji "w tłumie")
ponadto jeśli masz możliwość to w różnych punktach (nawet tego samego dnia) i licz na to, że jakiś szeregowy pracownik nie nada tej reklamacji biegu o czasie (z powodu lenistwa, albo tego, że i tak zostanie zwolniony, albo właśnie kogoś zastępuje i niech ten inny się martwi)

a na koniec uwaga: jeśli Tobie się uda (w kilku, kilkudziesięciu przypadkach) to Orange i tak pociągnie za te koszty swoich pracowników (ale to już inna historia - niech wywiązują się ze swoich obowiązków)

SUBIK
Wykształciuch

PostWysłany: Czw Kwi 26, 2007 16:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

hehe sam mam telefon w orange na abonament ale cos czulem ze to moze sie tak skonczyc bo jak to sie mowi w przyrodzie nic nigdy nie ginie Very Happy i mimo ze sposob znalem to i tak na allegro sobie za 3 zl kupilem i niech kto inny sie martwi. teraz tak z perspektywy czasu w sumie dobrze sie stalo ze oberwali w koncu ci ktorzy zerowali na niewiedzy innych Smile cos czuje ze tych oficerow zapamietaja do konca zycia

GLODNY
Oligarcha

PostWysłany: Czw Kwi 26, 2007 17:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

Po prostu najdroższe rozmowy w ich zyciu Very Happy

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
MARCIO66
Wykształciuch

PostWysłany: Pią Kwi 27, 2007 19:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

Cytat:
"mamo mamo kup mi telefon w orange, bede zarabial pieniazki"

Ciekawe ile osob tak wlasnie zrobilo...
Miałem tak kiedys podobnie, tylko ze z WAPem, ERA naliczyla mi 80 zł kilka dni po skończeniu korzystania z niego... Nie było to za miłe. Ale i tak dobrze ze 80 zł a nie np 500

SMACZNY
Ciemny lud

PostWysłany: Sro Maj 02, 2007 19:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

Coś chyba jednak jest:
http://allegro.pl/show_item.php?item=191342029

CHAOZU
Wykształciuch

PostWysłany: Sro Maj 02, 2007 21:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

SMACZNY napisał:
Coś chyba jednak jest:
http://allegro.pl/show_item.php?item=191342029

proste, niedostal jeszcze rachunkow

qaz123
Spekulant

PostWysłany: Sro Maj 02, 2007 23:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

tu widzie sposb jakiego jeszcze nie widzialem http://www.cmmorpg.nazwa.pl/Forum/viewtopic.php?t=582&sid=bf0136847147411c2fbf0272f65da4e2 ale juz zablokowali, ale o nim nie slyszalem Smile

SMACZNY
Ciemny lud

PostWysłany: Pon Maj 07, 2007 18:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

Nowe aukcje się pokazują Smile
Ciekawe, czy działa....
http://allegro.pl/item192310533_vendetta_battleknight_metaldamage_i_inne.html
http://allegro.pl/item192937509_metaldamage_battleknight_bitefight.html

SUBIK
Wykształciuch

PostWysłany: Pon Maj 07, 2007 19:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

apropo allegro

zobaczcie to
http://allegro.pl/item191456254_ogame_tricki_sprawdz_.html
rozwalaja mnie tacy ludzie

CYBERON
Spekulant

PostWysłany: Pon Maj 07, 2007 20:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem Back to top

przy okazji przeglądania allegro trafiłem na jeszcze takie oferty
http://allegro.pl/item192749214_oficerowie_komandor_ogame_tanio_wszystkie_uni.html
http://allegro.pl/item192304866_ogame_komandor_oficerowie.html

czy ktoś może się skusił?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum mapaogame.net Strona Główna -> OGame Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 5 z 8

Skocz do: